Her er reisekortet du trenger for en vellykket ferie. Ving kjenner vi som et av Norges største reiseselskaper, med charterturer som en spesialitet. DNB er et av Nordens største finansselskaper. Her ligger det 190 års erfaring og tradisjoner bak et utmerket kredittkort. Samarbeidet mellom disse har ført til My Holiday Card, som er tilpasset reiser og opphold i utlandet.

Reisekortet My Holiday Card

Ving kommer her med et kredittkort skreddersydd for reiseglade nordmenn. Det er tatt høyde for at ferieturer skal gå som smurt, fra du betaler reisen med kortet og til du er hjemme igjen. Det er mulig å få opp til kr 75 000 i kredittgrense, og den rentefrie perioden er på 45 dager. I tillegg har man mulighet til å søke om lengre utsettelse, men det krever at turen kjøpes fra Ving. My Holiday Card kommer med gratis reise – og avbestillingsforsikring. Vær oppmerksom på at det krever at minst 50% av reisen er betalt med kortet. Fullstendige vilkår for forsikringen finner du på Vings hjemmeside.

Kredittkort med unike fordeler

Den største fordelen med My Holiday Card er rabatter på reiser som bestilles og betales via Ving. Bestiller du en pakketur (reise og hotell) får du alltid en rabatt på kr 500. I tillegg vil du også få en god pris på alt fra storby-weekend og til Disneyland i Paris. Samtidig er det fordeler å hente hos enkelte butikker og nettsteder, om man bruker My Holiday Card til å betale med. Blant annet vil du på Fordelsbutikken ha tilgang på produkter med rabaterte priser. Vil du spare opp penger på kredittkort kan du også det gjennom en egen spareavtale. Legg inn et fast trekk fra din vanlige brukskonto, og sett det inn på My Holiday Card. Renten du får på sparing er 1%.

Kostnader og betingelser

Dette er et kredittkort uten årsgebyr og varekjøp er gebyrfritt både innen – og utenlands (1,75% i valutapåslag utenlands). Å ta ut kontanter i utlandet er gratis, mens innenfor Norge tilkommer det et gebyr på kr 35 + 0,5% av beløpet du tar ut. Betaler du ikke all benyttet kreditt innenfor den rentefrie perioden begynner renten å løpe. Pr i dag viser Vings hjemmeside at en årlig effektiv rente ligger på 30,8% (kr 15 000 i kreditt). Vær oppmerksom på at for kontantuttak i minibank løper renten fra uttaksdato. Søk om My Holiday Card på Vings hjemmeside. Du kan bruke din vanlige bank ID for en raskere og sikrere søknadsprosess.